Even voorstellen

Monique Ketelaar

Mijn naam is Monique Ketelaar en sinds 24 april 2010 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Thús in Gorredijk. Op de foto ziet u mijn honden Isar, Flash en Jolie. Helaas is de flatcoated retriever Isar pas geleden overleden maar voor mij hoort hij er nog steeds bij. Voor informatie over Flash en Jolie kunt u een kijkje nemen op ofblindinglights.nl. Al jaren hou ik mij bezig met honden. Het is dan ook mijn grootste hobby.
Lang heb ik een huiskamer pension gerund waardoor ik hier vele honden over de vloer heb gehad. Hierdoor ben ik mij erg gaan verdiepen in het gedrag van honden. Ook heb ik puppycursus gegeven bij de hondenschool van de KC Sneek. En toen kwam voor mij de kans om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik de opleiding voor honden trimmen gaan doen. Hier ben ik in januari 2010 voor geslaagd! In 2011 ben ik ook nog geslaagd voor het KK1 (Kynologische Kennis) diploma en op dit moment volg ik de cursus voor KK2. Ik wil niet stilzitten want over honden valt er altijd weer bij te leren. Je kunt nooit genoeg weten, zeker omdat je met levende dieren te maken hebt.
Mijn doelstelling is om absoluut niets te doen wat niet goed voor de honden zal zijn. Hierdoor heb ik een andere visie op het trimmen gekregen. Mijn methode verschilt dan ook van de meeste andere trimsalons. Benieuwd naar mijn visie?? Lees de site rustig door en laat u verbazen over dat wat u nog niet wist!

Voor meer trimverslagen: ga naar Trimverslagen

Contact

Monique Ketelaar
Brouwerswal 38
8401PE Gorredijk
(bekijk op Google Maps)
tel.: 0031 (0)513-463988
mob.: 0031 (0)6-52159463
Of stuur een e-mail: info@trimsalonthus.nl

Gastenboek

Laat een bericht achter in mijn gastenboek!