Prijzen

Een prijslijst per ras opstellen voor een hondentrimsalon is erg lastig. Dit heeft te maken met het feit dat geen één hond hetzelfde is. Daarom werk ik met een uurtarief van €36,00-.
De tijd die ik per hond bezig ben kan ook verschillen. Er zijn verscheidene factoren die hierin meespelen.
Zo heeft u als eigenaar ook invloed op de prijs. Wanneer u namelijk uw langharige hond altijd goed kamt en verzorgd, heeft uw langharige hond ook geen last van klitten. (Voor de kortharige en halflange vachten geld een ander kam advies, voor meer informatie zie bij verharen.) En dat scheelt veel tijd want klitten eruit halen is veel werk, zeker ook omdat ik dit zo voorzichtig mogelijk doe zodat de hond er nauwelijks tot niets van voelt. (U kunt van mij altijd een gratis kam en borsteladvies voor uw hond krijgen om dit voor te zijn!)

Heeft u een hond die gecastreerd of gesteriliseerd is, dan is de kans groot dat hij/zij hierdoor veel meer vacht en een heel andere vachtstructuur heeft gekregen. Dit maakt de verzorging voor de eigenaar moeilijker, en in de trimsalon duurt het uiteindelijk ook langer.
Ook is de prijs afhankelijk van het gedrag van uw hond. Staat deze alles netjes toe, dan wordt het makkelijker om de hond te trimmen. Is de hond daarentegen wat moeilijker, dan neemt het meer tijd in beslag om de trimbeurt alsnog relaxed te laten verlopen.

Voor een pup is de eerste ervaring in een trimsalon uiteraard erg belangrijk! Komt u met uw pup voordat deze veertien weken oud is? Dan is deze trimbeurt helemaal gratis! U kunt hier uw waardebon downloaden en uitprinten.
LET OP:

DENK NIET, MIJN HONDJE GAAT OVER EEN WEEK OF TWEE TOCH NAAR DE KAPPER DUS IK KAM OOK MAAR NIET MEER. BIJ KLITTEN OF VERVILTING KAN DE PRIJS ERG SNEL OPLOPEN!!!!!!

Voor meer informatie over de prijs van de trimbeurt van uw hond kunt u bellen:
telefoon: 0513 – 46 39 88 of mobiel: 06 52 15 94 63

Voor meer trimverslagen: ga naar Trimverslagen

Contact

Monique Ketelaar
Brouwerswal 38
8401PE Gorredijk
(bekijk op Google Maps)
tel.: 0031 (0)513-463988
mob.: 0031 (0)6-52159463
Of stuur een e-mail: info@trimsalonthus.nl

Gastenboek

Laat een bericht achter in mijn gastenboek!